Miljøsanering

Lad os stå for din næste opgave.

MILJØ SANITERING

Vi hos Brunder Nedbrydning håndterer miljøsanering professionelt. Vores medarbejdere er uddannede i korrekte procedurer for forskellige former for miljøsanering. Som standard udføres miljøprøver før starten af ethvert nedrivningsprojekt. Dog udfører vi altid ekstra asbestanalyser, hvis der er mistanke om asbest i materialer under processen. Dette sikrer, at intet overses, samtidig med at vi garanterer sikkerheden for både vores og dine medarbejdere ved korrekt anvendelse af det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Vi kan både hjælpe med større og mindre opgaver, så står du med en renovering hvor du mistænker asbest eller andre farlige stoffer i fx i fliseklæb, linoleumsgulv eller maling, kan vi hjælpe med kortlægning af farlige stoffer, korrekt nedtagning samt bortkørsel og afskaffelse, der naturligvis lever op til alle de miljømæssige krav, der er på området omkring affaldshåndtering.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 61 39 77 75 eller email bogholderi@brunderbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.