Miljøsanering

Kontakt os

Vi hos Brunder nedbrydning tager profesionelt hånd om  miljøsaneringer. Vores medarbejder er uddannet i den korrekte fremgangmåde, af de forskellige miljøsaneringer.  Som udgangspunkt er alle miljø prøver, taget inden opstart af et nyt nedrivningsprojekt. Men hvis vi har mistanke om, der er asbest i nogle materialer, som vi kommer frem til i processen. Så foretager vi altid ekstra asbestanalyser. På den måde er vi sikker på vi ikke overser noget, samtidig med at vi sikre vores og dine medarbejdere, så de ikke omgås asbest uden de er iført det rigtige sikkerhedsudstyr.

Brunder Nedbrydning kan identificere alle former for asbest med en såkaldt asbestanalyse. Når Brunder Nedbrydning står for asbestsanering så kortlægger vi problemet så du får en oversigt over hvor stort det egentlig er.

Vores dygtige medarbejder, der er specialiseret sig i asbestarbejde, kan klare alle former for asbest saneringer.

Så hvis du vil være sikker på jeres nedrivning foregår korrekt og med stor professionalisme, så tøv ikke med at kontakte Brunder nedbrydning på tlf. 61397775

CHLORPARAFFINER

Da PCB blev ulovligt at bruge, begyndte man at bruge Chlorparaffiner som erstatning, og er blevet brugt op til 2002.

PCB

PCB findes i fuger , lim og maling brug op til 1977, PCB er farligt affald og kræver sanering.

ASBEST

Asbest findes i mange materialer op til slutningen af 1980’erne, så som Eternittage, isolering , fliseklæber/fuge, lim, loftplader mm. Asbest er farligt ved indånding og kræver derfor speciel uddannelse og sikkerhedsudstyr at fjerne.

BLY

Bly findes speciel i glaserede fliser og maling, og findes primært i huse/ bygninger fra før 1970. Bly er et farligt stof, og kræver sanering.

Tilbage